Η εταιρεία

Είναι εδώ και χρόνια γνωστή η δυνατότητα απορρόφησης καθαρής ενέργειας από τη φύση χωρίς τα προβλήματα που προκαλεί η συμβατική καύση των προϊόντων του πετρελαίου. Χωρίς τις φθορές, τις ακτινοβολίες και τις απώλειες, των δικτύων διανομής που απαιτούνται σε κεντρικά συστήματα παραγωγής ενέργειας.

Εμείς, οι άνθρωποι της Δύναμης – είμαστε ήδη στην αγορά, προχωράμε σταθερά και θα παραμείνουμε σ΄αυτή. Θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε σταθερή ενέργεια από τον ήλιο και τον άνεμο και να την προσφέρουμε στους πελάτες και φίλους μας σε λογικές τιμές. Κι αυτό γιατί πρέπει να υπάρχει μια επιχείρηση εξειδικευμένη που ασχολείται μόνο με τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Μια επιχείρηση που δεν δημιουργήθηκε με αποκλειστικό κριτήριο το κέρδος αλλά τη συμβολή σε μια συνολική ενεργειακά βιώσιμη ανάπτυξη για όλους μας.

Γιατί η ζωή δεν κερδίζεται μόνο με χρήματα, χρειάζεται και ανθρωπιά, χρειάζεται και χαμόγελο. Και μέχρι σήμερα 100% χαμογελαστοί πελάτες και φίλοι αρκούν για να είμαστε παρόντες και να συνεχίζουμε. Πουλάμε ενέργεια και χαρίζουμε αυτονομία. Κι αργότερα θα μπορέσουμε να πούμε στα παιδιά μας πως εμείς αλλά και σεις που μας προτιμήσατε, κάτι κάναμε για τον κόσμο τούτο…

Dynamis Dynamis
Dynamis
Dynamis

Ιστορικό

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2000 στα Χανιά της Κρήτης από τον Αντώνιο Ν. Πατελάκη (Οικονομολόγο ΑΣΟΕΕ,ΜΒΑ) και από μια ομάδα έμπειρων Μηχανικών και είναι από τους πρωτοπόρους στο χώρο των Φωτοβολταϊκών και Αιολικών Συστημάτων στην Ελλάδα.

Αντικείμενο

Το αντικείμενο της επιχείρησης, αφορά τη δημιουργία συστημάτων τόσο αυτόνομων όσο και διασυνδεδεμένων τα οποία παράγουν, αποθηκεύουν και επεξεργάζονται ηλεκτρική ενέργεια, προερχόμενη αποκλειστικά από τον ήλιο και τον άνεμο.
Οι εγκαταστάσεις αυτές εξασφαλίζουν στους πελάτες και φίλους μας διαρκή παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος, για πολλά χρόνια, ανεξαρτήτως περιοχής.

Υπηρεσιες

Dynamis

Μελέτη

Dynamis

Σχεδιασμος

Dynamis

Εγκατασταση

Dynamis

Συντήρηση

Dynamis

Ασφαλεια